OM ISTRAIL

ISTRAIL

1916 startade Ludvig Isachsen sin mekaniska verkstad i Larvik, Norge. Isachsen tog ett antal patent och känd för den första släpvagnen med vändskiva. Istrail har fortsatt Isachsens långa tradition av innovativa transportlösningar.

Koncernen har idag över 200 anställda med egen fabrik i Golub-Dobrzyn, Polen och egna försäljningsbolag i Sverige och Norge.

Istrail är en av de största leverantörerna av lastbilspåbyggnader och släpfordon på den nordiska marknaden.

Istrail arbetar med hela processen från produktutveckling till komponenttillverkning, svetsning, montering, ytbehandling och fordonskontroll.

ISTRAILS PRODUKTION

Vår produktionsanläggning i Golub-Dobrzyn i Polen etablerades 2004 vi har stor erfarenhet av produktion och de krav våra nordiska kunder ställer.

Det är en modern anläggning med senaste teknik inom automatiserad tillverkning och ytbehandling. Vi arbetar med hela processen från produktutveckling => Komponenttillverkning => Svetsning => Montering => Ytbehandling => Egen fordonskontrollhall.

KVALITET

Istrail lägger stort fokus på produktkvalitet och Istrails produktion är certifierade enligt ISO 9001:2015-10 och AQAB 2110:2016.