Istrail Gruppen har beslutat att omorganisera och omstrukturera verksamheten för den svenska marknaden som ett led i koncernens arbete med effektiviseringar och kostnadsbesparingar. Omorganisationen sker för att möta en förväntad försämring i konjunkturen och en alltmer konkurrensutsatt marknad.

Omorganisationen innebär att:

  • Försäljningsorganisationen för Sverige består av Thomas Alm ansvarig för Södra Sverige och Jörgen Persson ansvarig för Norra Sverige samt våra samarbetspartners i Sverige.
  • Eftermarknads verksamheten bestående av reservdelsförsäljning tar Bevola över från och med 2024-01-01.
  • Bevola Sverige A/SMoränvägen 12

    352 45 Växjö

    Tel: 0470752750

    Email: order@bevola.se

  • Istrail ABs kontor och verksamhet i Rosersberg, Stockholm avvecklas dock fortsätter Istrails verksamhet från kontoret i Piteå som tidigare.

För mer information, vänligen kontakta:
Leif Anders Skipenes
Email: leif.anders.skipenes@istrail.com

Tel: +48 606144741

Björn Jenssen, Styrelseordförande Istrail AB
Email: bjorn.jenssen@istrail.comTel: +47 90558400

 

Om Istrail AB

Istrail AB är en del av den Norska Istrail Gruppen och är leverantör av släpfordon och fordonspåbyggnader på den svenska marknaden.

Istrail Gruppen grundades i Larvik, Norge, 1916 och är idag en ledande leverantör av fordonspåbyggnader och släpfordon för tunga lastbilar med huvudkontor i Sandefjord, Norge och produktion i Golub-Dobrzyn, Polen. Istrail Gruppens huvudmarknader är Norden och norra Europa. Istrail har egen försäljning i Norge och Sverige. Koncernen har en omsättning på ca 300 MSEK och 200 anställda. Mer information finns på www.istrail.com.