Istrail AB kommer att flytta från Arlandastad till nya större lokaler i Rosersberg, Stockholm, den 1 augusti.

– Istrails verksamhet växer och flytten till nya lokaler är en viktig del i Istrails satsning på den svenska marknaden, berättar Mikael Tornbjörk, VD Istrail AB.

De nya lokalerna kommer att ge möjlighet till anpassningar av produkter för den svenska marknaden, montering och service av påbyggnader samt lager av produkter och reservdelar. Etableringen av påbyggarverksamhet i Rosersberg är en del i Istrail strategi att expandera verksamheten och bli en ledande fordonspåbyggare i Sverige.

 

Om Istrail AB

Istrail AB är en del av den Norska Istrail Gruppen och är leverantör av släpfordon och fordonspåbyggnader på den svenska marknaden.

Istrail Gruppen grundades i Larvik, Norge, 1916 och är idag en ledande leverantör av fordonspåbyggnader och släpfordon för tunga lastbilar med huvudkontor i Sandefjord, Norge och produktion i Golub-Dobrzyn, Polen. Istrail Gruppens huvudmarknader är Norden och norra Europa. Istrail har egen försäljning i Norge och Sverige. Koncernen har en omsättning på ca 300 MSEK och över 200 anställda.

För mer information, vänligen kontakta:
Mikael Tornbjörk, VD Istrail AB
Email: mikael.tornbjork@istrail.com
Tel: +46 76 343 16 86